| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
nakukuji jen krátce.
Jíťo, rozšířila jsi mi obzory, já myslela, že celiakie a alergie na lepek je jedno a to samé. Chápu tě, ale Lucka má pravdu,každý má něco a alespoň víte, co máte hlídat. ~6~ Já mám kolegyni, u níž před pár lety zjistili celiakii po hrozně dlouhé době, kdy se cítila mizerně a nikdo neuměl říci, do jí je. Teď drží dietu a vypadá a cítí se úžasně, mj. hodně sportuje a vůbec je dost akční a to není úplně nejmladší. ~;) Já zase budu panikařit, že Šárka bude mít to, co já, pokud se potvrdí na genetice zmutované geny, teď jí mudra posílá na kardio, že se jí na poslech nelíbí... A Bendových kapek bych se nebála, náš (výborný) ušař říká, že ta lokální antibiotika (a kortikoidy) nenadělají žádnou velkou škodu a radši nasadit Bendovky než skončit na klasických ATB, takže když nastane "hnusná" rýma, nechávám je Tobísovi napsat a vím, že za 3 dny bude ok. Kombinace s těmi dalšími kortikoidy už asi ideální nebude, ale to by snad doktoři měli být schopní posoudit. ~d~
No naše dětská, která pomalu končí (už ordinuje jen dvakrát týdně na střídačku s mladou kolegyní) což mne hrozně mrzí, mne teď také dostala. T. měl od neděle horečky a stěžoval si hlavně na bolest svalů a hlavy, v úterý jsem s ním naklusala k dr., aby posoudila, jestli je to viroza, jak jsem myslela a ona po skouknutí krku řekla, že je to jasné - spálová angína, tudíž nasadila Ospen. Měla jsem volat druhý den, jak je na tom a když jsem řekla, že od toho úterního večera je bez teplot, tak že prý jestli to nakonec nebyla jen viroza a afty, že měl hodně rudý krk a mohlo by to být obojí. ~8~ Teď je v podstatě úplně v pořádku, řádí jako černá ruka, jen polyká ta ATB, což mě štve, jestli se sekla, nechápu.
Luci, Tobi půjde o prázdninách také do soukromé školky, nás vyjde tedy "jen" na 6.500 měsíčně. To mi připomíná, že jim musím napsat, aby s námi určitě počítali, to by byl průšvih, kdyby neměli místo. Jo a klíšťovku máme naočkovanou už dlouho celá rodina a Tobínovi jsem ji nechala dát předminulý týden, on vloni pochytal dost klíšťat, i když byl skoro vždy nastříkaný, tak se bojím. Jedna dávka stojí necelých 700, po měsíci se přeočkovává druhou a za 9 měsíců třetí, pak za několik let, to nevím přesně. Martin si vybíral dovolenou na ten kotník? A jak to vůbec vypadá? A v Počernicích vás na očním nepřijali? To je škoda, jsou prý výborní. My chodíme s Tobim do Motola, ale ty objednací lhůty jsou šílené, jak psala Jíťa. A už jsi v pořádku? A Kačenka to ustála?
Lenulko, Lucka má takovéhle problémy? ~6~~6~ Tak moc držím palce, ať léčitelka pomůže, mně to zní docela rozumně. ~;((~;((~;((
Jani, ty se fakt nikdy nenudíš, co? ~6~
No tak jsem tu nakonec opět napsala román ~t~, omlouvám se. ~;)
Mějte se co nejlépe a už žádné nemoci! ~;((~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.