Ahoj holky,
nakukuji jen krátce.
Jíťo, rozšířila jsi mi obzory, já myslela, že celiakie a alergie na lepek je jedno a to samé. Chápu tě, ale Lucka má pravdu,každý má něco a alespoň víte, co máte hlídat.
Já mám kolegyni, u níž před pár lety zjistili celiakii po hrozně dlouhé době, kdy se cítila mizerně a nikdo neuměl říci, do jí je. Teď drží dietu a vypadá a cítí se úžasně, mj. hodně sportuje a vůbec je dost akční a to není úplně nejmladší.
Já zase budu panikařit, že Šárka bude mít to, co já, pokud se potvrdí na genetice zmutované geny, teď jí mudra posílá na kardio, že se jí na poslech nelíbí... A Bendových kapek bych se nebála, náš (výborný) ušař říká, že ta lokální antibiotika (a kortikoidy) nenadělají žádnou velkou škodu a radši nasadit Bendovky než skončit na klasických ATB, takže když nastane "hnusná" rýma, nechávám je Tobísovi napsat a vím, že za 3 dny bude ok. Kombinace s těmi dalšími kortikoidy už asi ideální nebude, ale to by snad doktoři měli být schopní posoudit.
No naše dětská, která pomalu končí (už ordinuje jen dvakrát týdně na střídačku s mladou kolegyní) což mne hrozně mrzí, mne teď také dostala. T. měl od neděle horečky a stěžoval si hlavně na bolest svalů a hlavy, v úterý jsem s ním naklusala k dr., aby posoudila, jestli je to viroza, jak jsem myslela a ona po skouknutí krku řekla, že je to jasné - spálová angína, tudíž nasadila Ospen. Měla jsem volat druhý den, jak je na tom a když jsem řekla, že od toho úterního večera je bez teplot, tak že prý jestli to nakonec nebyla jen viroza a afty, že měl hodně rudý krk a mohlo by to být obojí.
Teď je v podstatě úplně v pořádku, řádí jako černá ruka, jen polyká ta ATB, což mě štve, jestli se sekla, nechápu.
Luci, Tobi půjde o prázdninách také do soukromé školky, nás vyjde tedy "jen" na 6.500 měsíčně. To mi připomíná, že jim musím napsat, aby s námi určitě počítali, to by byl průšvih, kdyby neměli místo. Jo a klíšťovku máme naočkovanou už dlouho celá rodina a Tobínovi jsem ji nechala dát předminulý týden, on vloni pochytal dost klíšťat, i když byl skoro vždy nastříkaný, tak se bojím. Jedna dávka stojí necelých 700, po měsíci se přeočkovává druhou a za 9 měsíců třetí, pak za několik let, to nevím přesně. Martin si vybíral dovolenou na ten kotník? A jak to vůbec vypadá? A v Počernicích vás na očním nepřijali? To je škoda, jsou prý výborní. My chodíme s Tobim do Motola, ale ty objednací lhůty jsou šílené, jak psala Jíťa. A už jsi v pořádku? A Kačenka to ustála?
Lenulko, Lucka má takovéhle problémy?
Tak moc držím palce, ať léčitelka pomůže, mně to zní docela rozumně.
Jani, ty se fakt nikdy nenudíš, co?
No tak jsem tu nakonec opět napsala román
, omlouvám se.
Mějte se co nejlépe a už žádné nemoci!