blko, čekárna u doktora je takový spefifický případ, protože tam opravdu babky šílejí, když dítě promluví trochu hlasitěji.
Např. u dětského lékaře dětem mobil nedávám, ani není důvod, jsou tam hračky a jiné děti a zabaví se.
Jinak s tebou souhlasím, je taková doba a faktem je, že nejen děti, ale i rodiče (a teď střílím do vlastních řad, protože to tak taky mám) neznají míru v používání elektronických hraček.
Ale upřímně, co mi vadí ještě víc, je jak mají děti organizovaný odpolední čas (chápu dobré důvody, proč to tak je a zatím mám děti malé, tak třeba se tomu taky nevyhnu). Zrovna jsem mluvila s jednou maminkou, která si stěžovala, že má sociálně nezdatnou dcerku - 7. třída, která si ve třídě neumí najít kamarády a na můj dotaz, kdy může jít s holkama ven, opravdu nenašla ani jednu volnou hodinu ... v pondělí kytara, v úterý tanečky, atd. Takové to flákání na betonových skružích
a podobných krásných místech nebo aspoň na lavičce v parku, považuju za hodně důležité, i když z toho rodiče padají do mdlob.