hele, já nevím, jaká byla včerejší diskuze a ani nějak se nebudu vracet a hledat, ale značně mě překvapilo, kolik maminek očekává od svých malých dětí ,,v klidu seď, nevr´t se a čekej,,. byla jsem se synem na 2 noci ve špitále, takže sme se načekali fest a vyvrcholilo to, když sme při finálním vyšetření na dolních patrech v ambulanci čekali skoro hodinu a nikdo tam pro děti neměl nic, ani autíčko, co se vejde do kapsy
takže ty naše hračky sem rozpůjčovala a hráli si tam spolu, krom dětí, jejichž maminky si nezapomněly vzít mobil a mastili hry. to je takovej problém, když si v DĚTSKÝ čekárně DĚTI hrajou? jasně, že sedící s mobilem jsou potichu a nehybný, ale krom příchozích dětí objednaných s rodičem tam nebyli žádní staroušci ani nevrlí dospělí, tak jaký štráchy.
u tebe bych to jasně zakázala a do upozornění pro rodiče dala, že pokud najdeš u dítěte tablet a jiný ptákoviny, že bude do konce výletu zabaven a uschován. v případě, že dítě ztratí nezabavený tablet a spol, bude poškozený spolužákem atd, je to čistě na triko dítěte a rodiče.