Že by lidi ze státní správy nebyli zvyklí si nechat od šéfů srát na hlavu? Ha ha.
Jinak dle toho, co jsem vypozorovala - pokud jde o pracovní návyky,strašně se to liší. Co je problém, je zodpovědnost za práci - ve státní správě je jasně dané, co kdo může, co kdo musí schválit atd. - takže jsou všichni nesamostatní.
Ještě horší by mi ale přišlo zaměstnat někoho, kdo na podstatný úvazek učí na VŠ -měla jsem tu čest - nikdy více - byl problém přijít včas do práce, zvednout telefon, dodržovat termíny .
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.