Přidat odpověď
Mám problém, máme s manželem malý obchůdek v menším městě a abych ho trochu zviditelnila, dávám před dveře nádoby a košíky s kytkami.Nejsem naivní, počítala jsem s tím, že se občas něco ztratí,ale co se děje poslední dobou, mně rozum nebere.
Za posledních 14 dnů se jich ztratilo tolik, že už to ani nejde spočítat, některé i s nádobami, několik jich ten zloděj vybral jen tak z hlíny z velkého květináče.
Nepomáhá ani, když je mám přidrátované. Myslím si, že asi jde o jednoho člověka, já už nevím co s tím, škoda nám nevzniká skoro žádná,jde většinou o staré nádoby a košíky a ty kytky jsou za pár kaček nebo z naší zahrádky. Největší problém je, že na ty kytky z obchodu nevidím, ale ulice je to docela rušná, tak jsem počítala s tím, že nikdo nebude mít odvahu... Na jedné kytce už mám pohybový alarm (není vidět), ale té se zloděj jak naschvál ani netkne a zrovna před chvílí ukradl další...
Nemáte někdo nějakou radu, co udělat, aby to moc nestálo a já toho darebáka chytla nebo aby ho to pro příště odradilo, třeba něčím to napatlat.Taky mně napadlo dát nenápadně ke každé kytce fotky našich 7 dětí, třeba s nějakým dopisem, aby věděl koho okrádá, ale to by se zase nelíbilo dětem.
Nerada bych se těch kytiček kvůli jednomu hovadu vzdala...
Předchozí