| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

na uklízení hraček jsem zakoupila minutku za pár korun v Ikea a prostě jsem to natáhla jakmile to zazvonilo, byli jsme dohodnutý, že začnou uklízet...." chvilka" pro ně NIC neříkající pojem....
A pokud jsem na písku upozornila dostatečně včas, že půjdeme v tolik a v tolik..tak se většinou bez keců sebrali, jen asi 1,5roku starý mladší ječel pokaždé jak kdybych ho vraždila, takže jsem ho popadla pod ruku a doklusla s ním domů a starší zatím dorazil....
A ono musí spíš člověk najít co a jak.

V bazénu, mě hodně pomohlo, že znali hodiny a čísla už jako školkový...takže věděli kdy půjdeme, protože jsem to oznámila hned jak jsme tam vlezli...takže to se obešlo vždy bez keců.

Nyní si ji občas natáhnou ještě sami, aby odešli včas na trénink:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.