Přidat odpověď
měla vloni cykly po 14-ti dnech. V týdnu 2x exkurze, 3 dny pokusy. Jak to bude letos nevím, nejlépe se zeptat přímo u nich.
Až budeš nějaký ten tábor přihlašovat, poptej se na pitný režim a stravování. Mám zkušenost z DDM, že chtěli, aby si děti nosily pití na celý den (nosit v baťůžku 1,5 l lahev není kdovíco) a jídlo měli sice zamluvené v hospodě, což se týden-dva dalo přežít, ale aby mělo dítko každé pondělí špagety, v úterý buchtičky s pudinkem, ve středu rajskou a ve čtvrtek halušky (povětšinou nízkonákladová jídla), tak to se mi moc nelíbilo. Ale jak jsem psala, využili jsme to jen na 14 dnů. Jinak program tábora byl fajn a dalo se přihlásit i na poslední chvíli. Někdo tady psal, že u nich jsou už místa obsazená, což nechápu - když je zájem, proč nejdou udělat souběžně 2 tábory - nejsou lidi nebo prostory?
Plně chápu, že nechceš dceru nutit na klasický tábor, naši prvňáčci jezdí pravidelně se školou v červnu na 3 dny do Krkonoš a ačkoli se děti za ten školní rok znají a na výlet se těší, přesto některé večer brečí do polštáře. Každé dítě je jinak zralé, některé je zvyklé jezdit na ŠvP už od školky, některým to trvá déle, než přijmou několikadenní pobyt mimo domov.
Ještě můžu do budoucna doporučit tábory pro rodiče s dětmi - kamarádka - samoživitelka se synem má dobrou zkušenost s tábory od klubu Dlažka (dlazka.cz).
Předchozí