| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsem byla na zápisu.. Uvidíme 23.4. jestli ho vezmou do školky.. Ale díky M. má bod navíc. Nechápu logiku, když v září už bude na ZŠ.. Ale co.. Díky za bod.

No a stihla jsem i alergologii.
Tam mi řekla, že co dneska jako chci? V tom čem žijeme......
Že dnes má každé dítě rýmu a je jedno jak dlouho trvá..~n~
Doslova jsem ji musela PŘINUTIT, aby mu udělala alergo testy-aspoň z krve.. Ostatní se dělají až na podzim a to ještě odmítá....(ty kožní testy).
Nechtěla ani teď tu krev, protože mu ji dělala skoro před 2 lety a měl to dobré.
Jen se ukazovala ta celiakie, kvůli které už budeme celý život chodit do Motola..... A ještě se mu tenkrát ukázala snížená imunita-proto bere Ribomunyl.
Napsala mu další a je prý jedno, že nefunguje... Prý to prostě trvá déle. Bere ho už rok.. Brát se prý muže 2 roky, tak pokračuje.........
No a říkala mi, že je to zbytečné dělat tu krev znova, že na to znova prostě alergický nebude.
Doma koukám na žádanky: tak ta má jen : krevní obraz, slizníční imunitu-bude zase cucat tampón a bude zase nízká.... a zajímají ji jenom OPĚT z alergií: bojínek, bříza a srst pes. To je úplně vše!!! To mu na nic nepřijde-to je jasné.... Když bojínek a bříza byly o.k.-tak měla zkusit třeba teď lípu, dub, atd., ne? No, ukáže se zase v krvi IGE.. a jestli bude vysoké-tak se v tom snad bude šťourat víc-to ji donutím!! On měl tenkrát zvýšené..norma.. 40 a měl 128.. To řekla, že má dnes skoro každý.. /to ukazuje na alergie/. Dnes mi na to řekla, že to ukazuje třeba na ekzémy. Ale proč je má? To je jedno.. Grrrrrrrrrrrr
Martin má jinou alergoložku a má IGE 340.. a ta z toho šílí, že je velký alergik.. Tomáška Dr.-nechce dávat nic-neřešit. Martínka Dr.-vše řeší jen kortikoidy.
A tak co.. Která je lepší.. Nevím.....Prostě budeme furt vypadat nemocně..~:(
Taky dnes na alergu říkala furt, že když má v nose něco navíc-tak ať ho toho na ORL zbaví (operace nosní mandle) a ať se neohánějí, že to může být alergické.
A aby mi prý nerýmoval a furt nestonal. Máme koupit inhalátor a inhalovat Vincentku.A hotovo 20.~:( Že v lázních také inhalují, tak ať to má doma.
Do nosu prý cákat nic nemám. Že ho má vzdušný a že hold prý kape..~o~
Tak ať popotahuje, že je to zdravé~n~! A že jestli tam má nějakou breberku-tak prý atb kapky taky ne.. Že ho mám nechat rýmovat třeba měsíc nebo dva, že si prý tělo udělá protilátky samo a naučí se bojovat než to zastavovat Bendovkama nebo Pamyconem..~d~
Je přesvědčená, že je to u něj zase nosní mandle, že má pacienta co byl už 3x na operaci..
No, tak s ním zajdu ještě někdy ráno na tu krev, když jsem si to vydupala pro dětskou Dr. a pro ORL......~:-D Prostě dětská a ORL chtějí vidět písemně, že alergologie je dobrá.......Ona tvrdí, že alergická rýma to prostě není...ASI TAK!!~:( Tak uvidíme, no...~:(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.