| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky!!

teda Jíťo, koukám, že si užíváš... ~Rv
já včera byla v poradně s Týnou, tak má 7,4kg a 69cm... ~t~ no nemáme prostě standardní miminko nooo ~t~ říkala jsem jí o tom vyšetření na ORL a tak čekáme co teda řeknou příští týden na kontrole, byla ráda, že teda se jí tam někdo konečně podíval. Probírala sjem s ní teda jestli zajít do toho Motola.. tak jsme tak přemýšlely, bavily se o tom a došly jsme k závěru, že pro klid duše když už jsme tam objednaní, tak jo. očkování odloženo až po tom Motole. Exém z reakce na Nivea baby konečně začal mizet.. vyzkoušeli jsme kde co.. Kalciovku, Hotovu mast, masťový základ z líkárny /ten pomohl Ellí u stejné reakce jen to byl Johnson), a nakonec zabral Excipial na středně až extrémně suchou pokožku. to jí to konečně léčí...
no, máme nový kočár, teda opět z druhé ruky, ale jak se nám výlet do zoo "vyvedl" - nevím jestli jsem to tu líčila, vymkla jsem si kotník a prasknul nám rám kočárku... tak jsme kupovali ten samý, jen teď jsme měli Casualplay S4, teď máme S6 - Petrovi se líbí víc, mě teda víc vyhovovala ta S4.. no co už, bez kočáru jsme být nemohli... tak mám 2 korby, 2 autosedačky... kdybyste teda některá ještě plánovala.... ~t~~t~~t~

mě alergické projevy po "odtranění" králíka dost ustaly, už nemusím zobat Xyzal.. když je nejhůř, stříknu si do nosu a kápnu do očí a je klid... chudák ušák, ale prej se má jak v ráji, hodně samic a nakrejvá jak zběsilej ~t~~t~~t~~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.