Ahoj holky!!
teda Jíťo, koukám, že si užíváš...
já včera byla v poradně s Týnou, tak má 7,4kg a 69cm...
no nemáme prostě standardní miminko nooo
říkala jsem jí o tom vyšetření na ORL a tak čekáme co teda řeknou příští týden na kontrole, byla ráda, že teda se jí tam někdo konečně podíval. Probírala sjem s ní teda jestli zajít do toho Motola.. tak jsme tak přemýšlely, bavily se o tom a došly jsme k závěru, že pro klid duše když už jsme tam objednaní, tak jo. očkování odloženo až po tom Motole. Exém z reakce na Nivea baby konečně začal mizet.. vyzkoušeli jsme kde co.. Kalciovku, Hotovu mast, masťový základ z líkárny /ten pomohl Ellí u stejné reakce jen to byl Johnson), a nakonec zabral Excipial na středně až extrémně suchou pokožku. to jí to konečně léčí...
no, máme nový kočár, teda opět z druhé ruky, ale jak se nám výlet do zoo "vyvedl" - nevím jestli jsem to tu líčila, vymkla jsem si kotník a prasknul nám rám kočárku... tak jsme kupovali ten samý, jen teď jsme měli Casualplay S4, teď máme S6 - Petrovi se líbí víc, mě teda víc vyhovovala ta S4.. no co už, bez kočáru jsme být nemohli... tak mám 2 korby, 2 autosedačky... kdybyste teda některá ještě plánovala....
mě alergické projevy po "odtranění" králíka dost ustaly, už nemusím zobat Xyzal.. když je nejhůř, stříknu si do nosu a kápnu do očí a je klid... chudák ušák, ale prej se má jak v ráji, hodně samic a nakrejvá jak zběsilej