| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsou počítače pro děti?

:-)))Milado, Lido..

ja nedavno dost premyslela o skolstvi v UK ( i jsem se tady jeste v jine diskuzi ptala na nejake detaily).. kdysi jsem v UK rok byla, ted nas jedna z pracovnich moznosti hnala z nemecka do UK, ale starsi dcerka uz by tam byla skolou povinna

Mne tam vadi (a kvuli tomu moznost UK radeji sunem pryc)

a/ vek v kterem zacinaji
b/ hlavne doba tj. od 9-cca 15.30..(dite prakticky zacina chodit do prace ve 4-5letech)
c/ z toho vyplyvajici stejny kolektiv deti po vetsinu dne a nasledujicich x let (osobne si myslim, ze zmena kolektivu obcas neuskodi...)

proste dam radeji prednost zde sice ne tak individualni vyuce(ten zpusob vyuku je v UK urcite lepsi, to jsem tam videla), ale moznosti mit holku v poledne doma a jit mezi jine deti na nejaky krouzek nebo proste se jit vsichni (mam jeste jednu mensi) projit ci vyrazit na vylet..
Samozrejme vyhovuje mi to takhle i z duvodu, ze nechodim full time do prace, coz je moje rozhodnuti..

Kdyby v UK byla moznost vybrat si (nechat dite do odpoledne, nenechat ve skole) pak by to bylo super...
no tady je zase opacny problem, pro zenske ktere pracuji -druzina tady totiz vetsinou nenavazuje na skolu, takze dite musi domu na obed (coz u prvnacka je proste otazka mit nekoho doma atd..podotykam ze v jine casti nemecka to muze byt jinak)

jana

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.