Dceri jsem masaz jizvy na rtu provadela tak, ze jsem zmackla, napocitala do triceti, povolila po dobu napocitani do deseti a opet zmackla na 30. To cele desetkrat. Mazala jsem silikonovym gelem Dermatix. Jizva byla vzdy prokrvena, ale nebolela a za par mesicu se krasne ztratila. Tam, kde mela dcera jizvu dostupnou i z druhe strany, jsem mackala ret mezi prsty z obou stran zaroven. Na plastice nam doporucili s masazi zacit tri tydny po odstraneni stehu, stehy mela tyden, tj po mesici od urazu jsme zacinaly.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.