Jinak k otázce ne nepodařilo se mě to.I když narozdíl od tvé kamarádky stále jsem a asi ještě dlouho(pevně věřím) budu pečující osoba. Bohužel celá rodina pojala to,že pečuji o osobu blízkou jako že se flákám doma a manžel je etn chudák co vidělává.Takže ev finále kromě celodenní péče o dítě mám na hrbu celou domácnost,organizaci života 4 lidem a demnně na talíři,že sem protivná,hysterická a neschopná.Z čeho sem asi tak unavená když sem doma.Už toho mám plné zuby,brečím kudy chodím,neumím spát,mám v prčicích štítnou žlázu.Ale pro všechny sem flákač,kterej přece nemá důvod si stěžovat když si válí doma šunky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.