Když nemusím, z postele nelezu před 8 ráno. Kdysi sem ale bydlela v zemi, kde slušná ženská vstává nejpozději v 6:00. Nějakou dobu jsem předstírala, že ráno pracuju, ale pak mě prozradilo zemětřesení. Při zemětřesení musí člověk okamžitě mezi futra (samozřejmě jsou otevřené dveře), navíc v LatAm jsou tak otevřené domy, že když vylezete z pokoje, tak jste v podstatě rovnou na ulici. První přišlo asi v 7 ráno. Takže jsme se pozdravili se sousedy a kolemjdoucími. To jestě bylo v pohodě. Samozřejmě sjem se vrátila do postele. Jenže další zemětřesení bylo kolem 7:45 a další v 8:30. No a já furt v pyžamu, že... no ostuda šílená!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.