| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No právě ~;).

A jinak mizející hračky prakticky nevnímají. Já je tedy nevyhazuju, ale většinu přesouvám na půdu, protože to bývají velké sady a komplexy jedné konkrétní hračky (třeba Little People, Lego Primo), a třeba jsem je později pak ještě jednou nebo dvakrát na nějakou dobu vytáhla. Ale trvalý zájem už prostě nebyl. Moc jim nesahám do plyšáků, jednu dobu jich měly pár oblíbených, tak když jsem o nějakém konkrétním věděla a byl třeba rozpáraný, tak jsem ho spravila. Teď už je klidně můžu rovnou vyhazovat. Akorát dělat to s nimi, tak nejspíš nedají ani jednoho, protože zrovna v tu chvíli by jim to bylo líto. Tohle znám i od sebe, že na něco nevzdechnu několik let, ale jak to najednou vidím, tak to vyhodit nedokážu. Takže tam volím spíš tu metodu podle "co oči nevidí, to srdce nebolí".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.