| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anni, přesně tohle dělá můj syn, kamínky, větvičky, ulity...a taky chce schovávat každý papírek od bonbónu, kelímky od jogurtů, roličky od toaleťáků, odstřižené cedulky z oblečení a hraček....vždycky se ozve "ne, to nevyhazuj, já to potřebuju!"~t~. Takže ho nechám, aby si to dal do skříňky, nebo někam a potom to časem nenápadně vyhazuju, protože samozřejmě druhý den už si na to většinou ani nevzpomene...takže jednou za čas mu taky dělám v pokojíčku čistku, ale vyhazuju fakt jenom takovéhle krámy, o kterých vím, že už ani neví, že je tam má...zatím nic nesháněl...a když už, tak se většinou uchýlím k odpovědi, že už to bylo roztrhané, špinavé apod. a musela jsem to vyhodit, že si zase sebere někde nové... Samozřejmě hračku nebo nějaký jeho výtvarný výtvor bych mu bez jeho vědomí nevyhodila, když vidím, že něco dlouho nepoužívá, tak to maximálně přesunu do krabice na skříň, nebo na půdu a když si vzpomene, tak mu to najdu, když ne, tak to za čas dám pryč...Nebo se ho pak za nějakou dobu zeptám, jestli to třeba můžeme někomu dát...ale takové ty blbinky, co jsem psala, tak ty likviduju sama, protože s ním jsem to zkoušela a nevyhodil by vůbec nic~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.