| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

hele, asi si budeš muset zvykat ~:-D
naše děti se v obchodě taky nudí... sama jsems nima byla (se všema 3) nakupovat napsoled asi před ěmsícem a prohlásila jem, že to bylo naposled!!! sice ani moc neutíkaly, ale hlučely, hulákaly na sebe jako kdyby byly od sebe půl kilometru, přitom stály před sebou... každý mrazák otevřely, vše okomentovaly, u kdečeho se doprošovaly zakoupení.... krámek malej... byli jsme tam sami.... v podstatě nedělali nic strašnýho, byly jen rozjívení ze školky... do toho mimino, které bylo nastalou situací nejspíš rozhozené a plakalo... zcela spocená jsems e dpracovala k pokladně, kde mě odrovnala pokladn, která nepobrala 3x položenou otázku (po každé jinak), kapitulovala jsem... odvlekla děti domu a byla zralá na ~v~~t~

nedávno jsem jeli do zoo, nhodou jsem v pytli, kde mi kamarádka půjčila věci na mimčo, našla vodítko na děti.. napadla mě spásná myšlenka, pohrozit tím těm starším... demonstrativně jsem jim to navlíkla, předvedla, co to znamená být na vodítku a kupodivu stačí houknout, že jej máme sebou a je klid ~t~ chytí se oba kočárku, každý na jedný straně a náhle zjišťuji, že se mezi sebou umí i bavit slušně, věcně, jsou zvídavý a ptají se mě na spousty věcí.... jaký to balzám ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.