Maargit ac mam jinak celkem slusne vychovane deti, tak v podobnych pripadech se chovaji podobne. Starsi je hyperaktivni, ale uz chodi do skoly a vlezt nekomu do kabinky, tak by videl tanec. Ta mladsi je jinak takove tiche hodne dite, ale jak se daji ty dva dohromady tak to je teda neco. No a do toho mimco. Se vsema trema jezdime nakupovat vyjimecne anebo je dame do koutku a mame u sebe jen mimco. U nas to zlobeni vyprovokovava ten nejstarsi.
Osobne si myslim, ze je sice fajn, ze s Tebou chodi babicka, ale defakto decka vyciti, kdyz se jich bojis a prudi jeste vic. Takze bych se snazila i zapracovat na babicce. Na velike nakupy ted jezdi manzel, musela jsem si ho k tomu vychovat. Ta prostredni pujde uz do skolky? Neslo by to najit si v blizkosti treba nejakou soukromou skolku, kam by jsi treba 1x tydne upichla, starsi by byla ve skolce a ty by jsi si to zaridila s miminkem? Ja vim, ze s malymi detmi se neda nic planovat, ale za zkousku to stoji.
Ja sama taky nechci videt, az zacne mimco chodit, protoze je to celkem temperamentni miminko a asi to bude dobry srumec. Jinak ja Te chapu. Holt mas dceru, kterou strasne moc bavi prekracovat hranice a muze s to vysvetlovat sebevic, stejne to krome podobne "postizenych" matek nikdo nepochopi
)).