| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V životě zastávám heslo,že je škoda stahovat kalhoty,když brod je ještě daleko. Jsem optimista a proto se snažím ze všeho vytřískat co jde. I to nehezké co mě v životě potkalo mě posunulo někam dál,kde jsem dostala další příležitosti.
Že je život pohádka jsem si nikdy nemyslela, takže nemusím být ničím zklamaná. Jsem realista a vím, že nejbližší paže, která mi v případě noze pomůže je ta moje.
Životní ztráty mám spíš ve ztrátě lidí,kteří už tu se mnou nejsou,ale to bohužel nezměním. Naopak je mnoho věcí,které mohu změnit nebo minimálně nějak ovlivnit ve svůj prospěch. (některé jako např. zdrví samozřejmě jenom omezeně)
Takže za mě je dobře. ťuk ´tuk ťuk.
Svůj život mám ráda s tím dobrým i zlým co mě potkalo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.