Přidat odpověď
Tohle byla plastová tyčka nalepená zevnitř v kapse, nijak přicvaklá, ale mě to prostě zaskočilo, že na mě naběhne ochranka jak na zloděje (a nakonec se ani neomluví, jen blekotají, že oni jen upozorňujou). Navíc jsem žádný problém nečekala, u kasy oblečení odčipovali tím čipem s trnem a taky jsem netušila, jestli jsem pískala já, projíždělo v tu chvíli východem víc lidí najednou.
Ale naštvalo mě to právě proto, že to není poprvé. Kdysi mi takhle pískaly v kabelce knížky z knihovny a ochranka mě vyváděla před všema kasama, všema frontama u kas jak zloděje do nějaké jejichmístnosti, kde se ukázalo, že mi pískaj čipy z knihovních knížek... to ovšem už ti lidi ve frontách u kas neví, ti mě maj za zloděje.
Pak mi ještě pískaly nové botky na batoleti v kočáře, v obuvi to nějak nedořešili a v potravinách mě sebrala ochranka.
Pak mi zas pískal nákup z potravin (mražené kuře) v drogerii, ale to naštěstí už při vstupu, asi jsem taky vypadala, že jsem to kuře ukradla - fakt nevím, jak by člověk asi pronesl mražené kuře pod tričkem :) .
No prostě už mám těch obchodníků, co dělaj lidem ostudu dost.
Předchozí