To bylo poprvé, už je to dlouho, já slušná holka z toho byla paf a nevěděla ani jak se jmenuju. Teď už je pravda, že mě šacujou na místě odchytu, což je snad ještě horší, protože tím dělám podívanou půlce zákazníků v krámě. Každý kdo projede okolo s vozíkem zvědavě čumí, jak mi ochranka probírá nákup pod kočárkem. Pravda, šacování jsem ještě nikdy neodmítla, to by mě asi fakt zadrželi i s batoletem a čekali na policajty nebo nevím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.