Monty, já jsem se zase chtěla věnovat nějakému uměleckému sportu nebo tanci, ale podle mámy jsem byla dřevo. Ona mi tedy zakázala i plavání, nejen tanec. Cestu jsem si našla potom už jenom rekreačně. Dcera dělá sport závodně, ale když vidím, kolik je za tím dřiny a času a dohromady nic z toho... Ale zase nemá možnost se flákat a zabíjet čas jako jsem to měla já a pak když jsem musela zabrat, hroutila jsem se z nedostatku svobodně stráveného času.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.