Ja si treba pamatuju, ze jako dite jsem celkem casto neco zalhala, nebo nerekla pravdu, protoze jsem vedela, ze by kolem toho byly reci, ktere za to nestoji. Byly to fakt blbosti, protoze jsem byla takova ta vzorna holcicka, puberta kolem mne jen prosla, a nikdo si toho moc nevsiml. Manzela jsem poznala ve 20 letech a jemu jsem nikdy nezalhala, prislo by mi mi to nedustojne nas obou. A vlastne od doby dospelosti jsem prestala lhat komukoli, rikam jen pravdu. Pro mne je tedy lez takova berlicka pro deti, ktere nemaji takove sebevedomi ustat treba ty nasledne kecy
Me deti nelzou, kolikrat se i divim, ze ne, protoze ja pak casto ty nasledne kecy na ne mam
Ani ve skole neopisuji, nepodvadi, vubec by je to nenapadlo. Nedavno jsme se o tom bavili (z me iniciativy) a smysl opisovani vubec nepobrali, ze je to prece blbost, ze soused to muze mit klidne spatne. Nicmene zpet k tematu, myslim, ze ve vztahu bych nesnesla skoro nic, ale je to dane tim, ze jsem fakt rozmazlena svym manzelstvim, a cokoli jineho je pro mne neprijatelne...