já se někde dočetla, že se má nechat 24 hodin po vyjmutí z folie jen tak na vzduchu - mně strašně smrděl tou folií - a pak skladovat v uzavřené skleněné "zkumavce", kterou na tom webu, kde jsem koupila vanilku také prodávali. Pokud nemáš tu zkumavku, pak stačí určitě zavařovačka... A nebo rovnou pomlet a do cukru. I když to by bylo dooost cukru :) Jen jsem teda rozpačitá z toho foliového smradu. Od té doby jsem lusky nekupovala, tak nevím, jak moc je to normální.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.