| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

je nám víc~d~
dali by nám ji, ale jen asi na 10 let a to by ta splátka byla hrozně vysoká, takže bychom na tom byli jako zamlada. nemluvě vůbec o pojistce na život~Rv~Rv
spočítali jsme si, že by nám hypoška, kterou bychom byli schopni splácet (máme něco málo našetřeno) stačila tak na dvougarsonku. a to je pro 4 dospělé malé. tak jsme prachy zase uložili do banky a až nám doběhnou všechna spoření a vklady, budou snad kluci z domu a malý byteček si za to koupíme. když se zase nerozhodnou ceny bytů zešílet, jak se nám to už jednou stalo.
první stavební spoření jsme si zakládala v době, kdy nová garsonka na sídlišti (na kterou jsem si chtěla naspořit) stála cca 300 000 kč. než jsem dospořila, stála
1 500 000 nebo ještě víc.
mému manželovi naspořili rodiče "spoření mladých" asi 80 000, které v době kdy jsem ho poznala mělo hodnotu tak spotřebičů do kuchyně
holt neprozíraví lidé, no
~Rv~Rv

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.