| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

monty - již jsem psala - nech synáčka podobné prasárny dělat doma, nebo v restauraci, ideálně v nějaké vyšší úrovně.
tam, kde se snaží děti naučit, jak se slušně jí, pro takové hrátky prostor není. dle mého názoru. zajímalo by mě, kolikrát jsi ve svém dospělém životě strávila nějaký čas ve školní jídelně. já skoro denně a proto si nepřeju, aby se tam kdokoli choval jako prasátko a stavěl si budovy z jídla. jsem ráda, že takové exoty jejich paní učitelky umravní. ostatní se chtějí najíst v tak slušném prostředí, jak to jde.
můžeš namítnout, že to co dávají k obědu ve školní jídelně není jídlo. v takovém případě ho neplať, obědy odhlaš a umožni ostatním strávníkům, aby se najedli bez originálních nápadů tvého synka.
u 5ti letého bych to brala jako humornou historku, u třeťáka je to nevychovanost.
~;)~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.