Doporučuje se mrazit zvlášť bílky a zvlášť žloutky. Když peču na vánoce, tak to dělám (na nějaké cukroví potřebuji to, na jiné ono a bojím se, aby se mi ty "pozůstatky" v lednici nekazily. Po rozmražení fungují bílky i žloutky OK, bílek jde i vyšlehat na tuhý sníh. Na celé vejce jsem četla mírně vidličkou prošlehat, aby se promíchal žl. a b. a pak zamrazit. Ale toto jsem nezkoušela, jen odděleně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.