| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moniko,
taky jsem si představovala hlavně chození do "přiměřené" práce, myšleno tím práce, která mě bude bavit a bude mít smysl a chtěla jsem v ní být dobrá, pomýšlela jsem na něco v medicíně. Slovo kariéra jsem taky neznala. Pak jsem chtěla mít opravdu dobré manželství, představovala jsem si takový ten vztah, kdy žijí jeden pro druhého a děti jsem ani moc nechtěla, odjakživa jsem měla pocit, že ten vztah naruší a celkově odvedou život jinam a když už děti, tak jedině jedno.
Vyšlo z toho akorát to jedno dítě, pěkné manželství ani pěknou práci nemám.

Nad moderními technologiemi jsem moc nepřemýšlela, brala jsem to, že bude možná leccos, ale nebudu si to moct dovolit, protože jsem byla vychovaná k šetření a nedopřávání si. Vlastně jsem ani nepřemýšlela stylem, že budu mít peníze. S tím šetřením mi to bylo nějak jedno, i kdybych je měla, neužila bych je, tak co..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.