Přidat odpověď
Tak důležitý to je, to chápu
1. Dětný lidi choděj do práce pracovat, protože chtěj tu rodinu uživit a třeba maj svojí profesi rádi.
2. Nejsem dement a vím, že děti potřebujou čas a já nepotřebuju bejt v práci 40 hodin týdně, když bude za slušnou hodinovou mzdu. Když mi někdo bude ochotnej dát 20 - 30 hodin týdně, tak mu klidně slíbím, že na paragraf nepůjdu, protože 60 - 80 hodin týdně (on plnej, já částečnej úvazek nebo opačně) s manželem vykryjeme i s marodama, pokud se teda jedná o běžný nemoci v domácím léčení. I s vařením diet apod. Od těch 80 hod. to moc nejde - těžko se trefíme do ordinačních hodin doktorky a lékárny, aniž bychom se aspoň na dvě hodiny nemuseli omluvit z práce apod. a pak to třeba nadělávat hluboko v noci.
Jenže bejt žena v domácnosti bejt nemůžu, jednak nechci, a navíc tak zazobaný fakt nejsme, tak holt riskuju plnej úvazek a kdyžtak si holt vezmu paragraf, no.
3. Fakt musí bejt zaměstnavatel nutně asociál, aby nechápal, že cizí ženský napoprvý se může dotknout?! Fakt se sjuu a jiný neplodný páry musej ještě k tomu všemu nechat takhle mordovat?
4. Když se vyjebává se zaměstnancema, tak oni pak vyjebávaj se šéfem (a opačně), normální akce a reakce. Já vim, že na sprostej lid muší bejt přísnost, ale vocamcaď pocamcaď.
Předchozí