Tak ale mně teda nejvíc vadí, že české potravinové obchody skoro zmizely. Zůstaly velké nadnárodní společnosti (a tady mi vadí velké plošné zdražení potravin, nekvalitní jídlo, které má v cizině stejné označení jako u nás, ale jiné složení, protože by tam ten hnus jinak nikdo nekoupil) a pak Jednota - Coop (hodně drazí, ale zato skoro v každé vesnici). A pak jsou z českých možná Žabky.
Nevadí mi jinak celkem nic, protože mám v živé paměti poloprázdné komunistické krámy, a to je s dneškem naprosto nesrovnatelné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.