Kudlo, my si hezky s mužem nákup skládáme ( tedy tohle většinou dělá on a já pokukuju ) a pokud je málo místa, tak prodavačku zastaví mile ( ja sykám a tvářím se děsně ) a platíme poté, co všechno uložíme. Strategie obchodů máme celkem u zadku. A kde se nám to hodně nelíbí, tam se nevracíme. Nejraději mám místní obchod, kde mi u pokladny nejen skládá prodavač věci, ale ještě to i odděluje, třeba mléčné výrobky dá do sáčku, zaváže apod. Ovšem planeta pláče- je to pytlík navíc a tohle mu unie brzy utne
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.