Tohle mi připadá technicky za hranicí možného - denně nová látka v první třídě? A vůbec ten popis hodiny mi připadá trošku mimo. Jo, některé učitelky i u prvňáčků jsou drilující typy, ale tohle mi připadá, že je zkreslené pochopení matky, které dítě něco zkresleně vyprávělo (pokud to není úplně vymyšlené). Ono je dost normální, že když se dítěte člověk zeptá, co v hodině dělali, vybaví si jen něco, pro ně z nějakého důvodu zásadního - co jste dělali - paní učitelka mě zkoušela - a co ještě - ještě zkoušela Aničku - a dělali jste ještě něco? - neee.
2-3 hodiny denně se neučí ani mé děti na víceletých gymnáziích.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.