Bin, přesně tak!!!
Taky mám doma takovej jeden podobnej dáreček .... sakrapes! Tohle ustojí jen málokdo - sama na sebe jsem zvědavá, popravdě....
Kdybych mohla vrátit čas, tak se s ním rozejdu ještě před svatbou, jako fakt!
I za cenu toho, že bych byla sama - kdybych věděla, co všechno s ním budu muset zažít, mileráda abych to oželela...
A kdybysme neměli děti, tak už jsem pryč - i když, co já vím, protože až když se narodily děti začalo to být husté - před tím to šlo užít (jako každý má přece nějaký mouchy, že...)... mm je taky velice chytrý, vzdělaný chlap, úspěšný v tom, co dělá, je jinak úžasný, zábavný, ALE.... a já navíc vím, že za všechno může to, co bylo v jeho dětství....chjo...
TAkže, zakladatelko, pokud děti nemáte, zajásej a práskni do koní - protože když ne kvůli sobě, tak už kvůli ním - jestli totiž děti chceš, tak určitě nechceš, aby měli takovýhleho tátu... přece nechceš, aby tohle tvé děti zažívaly!!!
Věř tomu, že by tě to bolelo 1000x víc - on by trápil i je - už jen tím, že by byly přítomny tomu, jak tě trápí - a věř tomu, že on by to udělal - klíďo píďo a s prstem v nose!!!