Pokud máte za onu hru předložení faktů a oponentství bludům, pak to tak můžete vnímat
- " může to být pouze Váš koníček ... s rodiči dlouze povídáte.. diskutujete a dáváte jim vždy několik možností řešení "
anijedno ani druhé ani třetí ani čtvrté.
- "100% problémů má řešení jen jedno - to Vaše"
moje nikdy, já nejsem od toho, abych vynalézal objevy a stanovoval guidelines,
- " Ad zarděnky - bych pochybovala o lékaři, který by soudil pouze podle vyšetření pohledem na nějakou vyrážku..."
i já, proto jsem to psal. A jestli se k dítku sbíhali odevšak aby to viděli, jak píšete, pak nevím co jiného by na něm viděli pro zarděnky patognomického
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.