Přidat odpověď
"mám načteno jak z publikací, tak z internetu /ne jen z laických diskuzí/ a vyjádření pár lékařů.
Dcera měla reakci ...i tu, na kterou vás dr nepřipraví a přesto je uvedena v příbalovém letáku-neurologickou-dlouhotrvající /encefalitický/ pláč."
mohla byste uvést které SPC udává takovou věc mezi vedlůejšími účinky které vakcíny ?
- " Jelikož jsem o takové reakci nikdy v té době neslyšela, nedávala jsem to do souvislosti s očkováním a až po nějaké době jsem přišla na to, co ten neutišitelný zoufalý pláč znamenal. A popravdě jímala mě hrůza. Když jsem to řekla naší dr. po několika měsících,.."
to je problém samouků. Encephalitický pláč (cri encephalique, encephalic cry)
má své definice a je průvodcem jistých poruch CNS. Pokud má dítko encephalitický pláč a matka namísto návštěvy lékaře studuje na intrnetu, pak něco není v pořádku.
- "Když jsem to řekla naší dr. po několika měsících, ptala se mě, proč jsem to nehlásila hned. Proč? Protože jsem si to musela vyhledat. Musela jsem si sama najít příbalový leták vakcíny-v ordinaci vám ho nikdo přečíst nedá"
ne , to jste nemusela. Ale měla jste jít k lékaři s dítkem, které má takové potíže, jaké jste právě u svého dítka popsala.
Předchozí