znám kluka, který se učil na reparát z matiky a považovali (on i jeho rodiče) za dostatečné, že tomu věnoval hodinu denně v srpnu (takže celkem asi 20 hodin). ten uspěl (je celkem myslící). jeden náš student se učil víkend před reparátem. neuspěl a moc se divil. neuměl vůbec nic pak mám jiného studenta, který se mě po 5 v pololetí zeptal co má dělat, aby nepropadl na konci. když jsem se zeptala, jak se toho půl roku učil na písemky, sdělil mi, že NIJAK. a moc se té 5 divil.... zatím je stále na 5, nevím, ajk to asi do 20. června "zařídí"...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.