Mně zas nesmí do baráku PPL. Půl dne otravují SMSkama, telefonátama, pak je musím navigovat, protože se k nám špatně jede (syn nenávidí, když telefonuju a řve a já nenávidím telefonování téměř až fobicky) a mám blbou PPL zkažený celý den. A to nepočítám tu povinnost stepovat doma a čekat, jak jim to vyjde.
Zlatá pošta!!!
Kromě toho je vše na lidech. Pokud nejsem doma na balík do ruky, holt na poštu zajdu, a kdybych nemohla ani to, domluvím se s poštmistrovou, ať mi balík doručí znova.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.