Jo, tak uznávám, že jsem jí dala silné a možná neadekvátní přirovnání. Ale chtěla jsem na tom demonstrovat rozdílnost pohledu na určitou věc.
Jí třeba pohoršuje, když se holkám/ženám rýsují pod obepnutými kalhoty spodní kalhotky...a i jiné věci, které třeba já nechápu, ale tady si pevně stojí na svém pohledu. Ale to tak je, a spíš mne jen zajímá pohled zvenku a ne že bychom kvůli tomu byly v nějakém zásadním sporu..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.