Volně pobíhající psi mi vadí. Petice mi přijde zbytečná. Vždyť ve spoustě měst platí vyhláška, že pes musí mít náhubek a vodítko. Tak stačí jen, aby tohle městská policie kontrolovala. Regulace psů - to je nesmyslné.
Jednou jsem šla s kočárkem a ještě asi 3 leťákem na odrážedle po ulici a chlápek venčil straforda. Pes byl na druhý straně silničky (chodník tu není a silnice je úzká). Tak jsem se zastavila a chlapa požádala, ať si psa zavolá k sobě. Nejdřív s tím měl problém, ale kdyby to neudělal, tak na tu městskou fakt zavolám. Zavolal si ho a držel ho.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.