Přidat odpověď
Arsielo, kdyz jsem byla naposledy v CR v Brne, odkud pochazim, tak jsem byla s detmi v parku. Respektive byla tam moje maminka a ja prisla pozdeji z obchodu. Cestou do obchodu jsem slapla do psiho hovna.
Kdyz jsem s taskami usedla v tom parku na lavicku ( je to detske hriste, neni oplocene, prochazi jim lide k domum, oplocene je jen piskoviste ) tak ke mne pribehl pes, ktery mi malem vyskocil na klin. Shodila jsem ho. Pak mi zacal ocuchavat tasku. Majitelka byla pobourena, ze jsem do psa zduchla, tak mi zacala rikat, ze on je strasne hodny, ze takhle zdravi.
Ja nevim, mne to prijde nevhodne, ale ta pani to absolutne nechape, citila se dotcena.
Tohle chovani mi neprijde nejak vyjimecne.
Bydlim v Nemecku uz jedenact let. Kdyz jsem sem prisla, byla jsem v soku, ze se tu zadna psi hovna na chodnicich nepovaluji, ze rohy budou nejsou obcurane.
Bohuzel je to cim dal horsi, i kdyz situace v Brne to nedosahuje ani nahodou.
Videla jsem bezet po facebooku fotku s tusim salamem, jako nastrazenou otravenou pasti. Driv bych to povazovala za fakt hrozne, ale dneska ty zoufale lidi fakt chapu. Psi opravdu okoli obtezuji, vic, nez si jejich majitele dovedou, nebo chcou predstavit.
Předchozí