| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vadí a velmi. Petice je nesmyslná a myslím, že ničemu nepomůže. K smysluplnému apelu na důsledné vymáhání dodržování povinností majitelů psů a důsledné sankcionování jejich nedodržení bych se ráda připojila, to ale není tento případ...
Jedna věc mi nepřestává fascinovat: Bydlím v pohraničí a často jezdím do sousedního Bavorska. Je tam taková výletně-rekreační oblast, která je oblíbená mezi pejskaři, rodinami s dětmi všeho věku i důchodci. Když je hezky, tráví tam volný čas mimina, batolata a dětičky na odrážedlech, koloběžkách a kolech, senioři, vozíčkáři a taky spousta psů všeho druhu. Celé roky jsem tam nebyla svědkem jediného konfliktu, jediného psího lejna a ačkoliv mám slušnou fobii ze psů (špatná zkušenost z dětství), tak tam se cítím bezpečně (někteří psi jsou na vodítku, někteří "na volno", ale když majitelé vidí, že se blíží rodina s dětmi, zavolají si je k sobě a přidrží, popř. pes sám se stáhne k páníčkovi). Respektive do nedávna jsem se tam cítila bezpečně - před časem jsem tam byla svědkem drobného incidentu se skákajícím neposlušným psem - bohužel majitelé na něj marně pokřikovali plynnou češtinou. Z toho mi bylo dost smutno... Jak je možné, že němečtí psi jsou vychovanější? Nemám ráda takové zobecňování, ale tohle je tak markatntní, že to nelze přehlédnout. Přitom ve výchově dětí jsou "němečtí spratci" pověstní a ti naši (cílím do vlastních řad, mých dětí je občas víc než dost...)je slušně dohnali, tak kde se bere ten rozdíl ve psech???

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.