Líp pere prášek než gel. Gely už jsem opustila. Že bílé prádlo je "barvené" a proto se má používat prášek na barevné jsem tedy ještě neslyšela, ale nepřipadá mi to moc logické. Peru v universal DM prášku a jsem spokojená.
Kdybych měla pocit, že bílá není tak bílá, tak bych asi zkusila prášek vyloženě na bílé nebo existuje Savo perex a to bělí. Teď mi to akorát připomnělo, že mám dané stranou 3 starší ručníky, které tedy po 10 letech jsou sice stále v krásném stavu, ale už ne tak úplně bílé a a na ty se chystám s tím Savem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.