| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sam,mě to přijde divný,dělit prostor na kterém si společně hrají děti z jedné rodiny-tedy spíše příbuzenstva-kvůli vlastnictví hraček.Konkrétně v naší rodině je to tak,že mám dvě sestry,každá z nás máme dvě děti,každá bydlíme ve vlastním,ale velmi často se scházíme u rodičů.Zejména děti jsou tady často.No a samozřejmě některé hračky jsou těchto dětí,jiné tamtěch,další oněch.Pro mě je úplně normální,že děti mých sester si mohou půjčit jakoukoli hračku,aniž by se vůbec museli ptát.Prostě hračka leží ve společném prostoru,tak ať si s ní pohrají.Nerozlišuju v tomhle směru,jestli se jedná o děti moje nebo sestry.Stejně tak jsem k rodičům na zahradu koupila např.kanadskou borůvku,třešeň,zasadila maliny,dříve jsem tady pěstovala i jahody.Neumím si představit,že bych řekla dětem mých sester,že si nesmí utrhnout jahody nebo maliny,protože jsou jen pro moje děti.Nerozlišuju v tomhle moje a tvoje.Chceš si půjčit hračky mých dětí?Prosím,půjč si.Chceš jahody,natrhej si.Považuju to za samozřejmost.Mám zakázat neteřím a synovcům něco,co jsem zasadila já,konzumovat,protože my bysme měli méně?Mám jim zakázat hrát si s našima hračkama,aby nám je třeba neopotřebovali?Připadala bych si jak největší ubožák.Ale i když nerozlišuju v tom,co jsem ochotna dopřát jiným dětem,tak to,aby někdo jiný z rodiny dal mým dětem na zadek bych nedopustila.Ani já nemlátím děti mých sester,a že některé by si to kdysi,když byly menší,často i zasloužily(podle mého mínění).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.