Potřebuju upéct valašské frgále (nikdy jsem to nedělala, snad se podaří), ale netuším dvě věci: Kde se po upečení skladují? V pokojové teplotě nebo v lednici? (Chladnou komoru či sklep nemám.) Do čeho je zabalit či přikrýt, aby neoschly ani nezavlhly k rozpatlanosti? Jak dlouho po upečení vydrží, jak dlouho se dají v pořádku skladovat, aby byly dobré? (Vtipy o krátké trvanlivosti z důvodu snědení mlsnou rodinou věc neřeší :) .)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.