jedná se o pracovně-lékařskou službu, Mudra je kamarádka majitelů firmy. Už jsem tam 1x šla, oznámila jsem svou přítomnost na objednání sestře a zároveň jsem se jí omluvila, že nemám ten formulář, že ho dodám obratem. Hodinu jsem čekala, pak přišla sestra a výskla do hromadné čekárny dotaz, jestli mám menstruaci. Odpověděla jsem s nevolí, nicméně jsem si oddychla, že už jdu do procesu a naštelovala jsem se ke dveřím. Pak vyšla dáma doktorka a seřvala mě na 5 dob, že nemám papír a že nic nebude. Byla jsem vlídně asertivní, poukázala jsem na své čekání, na to, že jsem o tom informovala, že mé pracoviště je dislokované daleko za město a že to není žádná legrace zprodukovat. A ona mě dorazila vítezným zvoláním:"pan majitel ví, jaké jsou vaše povinnosti, informoval vás? MÁM MU ZAVOLAT!!???" A práskla mi dveřma před ksichtem.
Mně to přišlo legrační (ne že bych o ní neřekla pěkné české slůvko označující ženské pohlaví, když jsem to vyprávěla manželovi).
No ale zítra tam mám jít a je mi nějak nevolno při představě, že cosi takového mi má šahat na tělo a ptát se na anamnézu, nechci to..
Tak mi poraďte, jak se přes to přenést, mmj mi končí pracovní smlouva na určito a rolongaci mám slíbenou jenom ústně