Horký vzduch mám jen o Vánocích, když peču více plechů naráz. Miluju gril-na rošt dám naloženou krkovici, lilek, papriku a okurky a pod to dám plech na odkapání tuku (vegetariáni a milovníci beztučné stravy mi jistě tento návod prominou...já ty tuky z krkovice posléze atejně vyjezdím na kole). Horní a dolní-na všechny buchty. Udržování teploty - hodí se hlavně, když se lidi, co mají přijít na oběd zapomenou v hospodě/na horách. Naházím všechny hrnce do trouby a zapnu na 80°C. Nebo když si s miláčkem děláme tatarák a chceme opravdu teplé topinky. Spodní pečení + horký vzduch - je bezva na dorty a tvarohová těsta.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.