Přidat odpověď
Jájo,
Ale přiznejme si - kdo nabere 30kg přes noc?? To jde nahoru, ale jistě, tak to sakra vidím, tu 5kg navíc, ejhle, už je to 10, najednou 15.. to mi neříkejte, že si pokaždé jen koupím o velikost větší kalhoty a jakoby se nic neděje??
Nevím, ale nechat to zajít takhle daleko - to mi hlava nebere.
Tak to je přesně to, co jsem jako štíhlá a mající jídlo pod kontrolou, nechápala a obézním to i zazlívala.
Teď už to chápu - stačí nějaká životní změna, která sama o sobě trochu změní návyky, pokud se k tomu přidá nějaká nespokojenost, nemusí to být přímo deprese, únava a člověk začne zajídat. Samozřejmě, že vidí, že tloustne, ale není schopen včas ty návyky změnit, ale ještě věří, že to zhubne. A pak postupně věřit přestává a nakonec třeba zajídá i tu nespokojenost se vzhledem a kondicí.
To má asi každý jiné, ale já jsem v jisté době úplně v tomhle ohledu ztratila vůli a to jídlo se stalo středobodem všeho. Řekla bych, že se to dost ocitá mimo vědomou kontrolu. Někdy jsem si i říkala, že mám asi i tak rychlý metabolismus, že jiná by měla ještě o dalších 30 kg víc.
Předchozí