| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Faidro,
To o kamaradeni nebylo mysleno osobne, ja proste vlivem sveho osobniho nastaveni nemam o vztahy a osobni komunikaci s lidmi zajem, navic to energeticky nedavam.
To mám úplně stejně. Chybí mi ale spřízněná duše, jeden člověk. Měla jsem léta takovou kamarádku, odstěhovala se daleko a nemá přístup k netu. Pak jsem myslela, že ji nahradí manžel, to neklaplo. Já hlavně nedávám komunikaci v okruhu "známých", pokud se ten vztah neposune k něčemu bližšímu, spíš mě pak obtěžuje, než nabíjí. MM naopak vyhovuje mít hodně "známých", jakmile se na něj někdo moc naváže, začne ho obtěžovat to, že na něm visí, navíc se začíná cítit v tom vztahu jako nadřazený a podle toho se k dotyčnému chová.
Vlastně se dá říct, že i naše uzavřenost nebo otevřenost ve společenském životě nás hodně odcizila. Tohle máme úplně opačně a znamená to vést společenský život odděleně, jinak jeden z nás trpí, ale já jsem se ještě úplně nevzdala toho dělat něco s ním, ale on prostě trpí, když není přítomen ještě někdo další, ideálně více lidí. A to pak trpím já.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.