jentak ja mela skvele rodice a vsichni tim padem byli u nas, je pravda ze se muselo ale pouklizet nez mamka v pet dorazila z prace. uz jsme cihali kdy vyleze z poza baraku a jeste uklizeli rychle, potom samozrejme byla bracha hlavne magnet pro kamose nebot jsem meli pocitac, video atd. k tomu benevoletni rodice, je pravda ze za sklarnu jsem s brachou dali skoro nase cele kapesne, ale byli to super casy. v lete nez jsem sli na koupak tak nas tu bylo i deset , skrabali ve velkem brambory a delali jsem ve fritaku pomfritky, brambory jsem meli nase vlastni a zbytek musel dones kecup
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.