ja to necetla cele..odpovidala jsem jen na prispevek prvni....no jestli byla zkousena z nove latky, jeji chyba. Zz v prvni tride jsem se ucili doma /kdyz byla nemocna/, aby mala nemela vypadky

Asi pani ucitelka usoudila, ze jednickar musi byt pripraveny na vse. Sice tvrde, ale asi tak pani ucitelka uvazuje. I kdyz zase...4 neni petka, ze? Ja bych pozadala o prezkouseni. Pani zemepisarka ma asi pocit, ze jeji predmet je ten nejdulezitejsi.
Taky jsme to kdysi zazila. 2 z pracovni vychovy v pololeti. A to jen proto, ze jsem kvrdlacku odevzadala o 14 dni pozdeji. Ono...delat kvrdlacku z zime, kdy v lese lezi 1m snehu a z vanocniho stromecku to fak neslo /nemel potrebne vetve ve spicce/, to byl fakt opruz. Ale ja ji holt stvala ze pletu a hackuju obracene/ze to nedelam presne podle ni/, tak mi aspon v pololeti zkazila vizo. Ani domluvy jinych ucitelek nepomohly. Proste jsem tu spicku smrku sehnala o par dni pozdeji a ona mela duvod. Nektere ucitelky proste takove jsou

...ale na kvrdlacku v zime vzpomina hodne spoluzaku...jeden tatinek sel dokonce udelat vyrval do skoly