Pěkný víkend, pijete někdo energeťáky typu Semtex a Redbull nebo i ty levnější varianty? Nikdy jsem to neochutnala, neb jsem se myslela, že je to určitě jen něco příšerně sladkýho. A v podstatě cukr dodává energii. Teď ale vstávám brzy ráno do práce a nechce se mi vařit si tak brzo kafe. Tak přemýšlím, že by mě tenhle nápoj mohl nakopnout, chodím na dojírnu a jsem v pohybu od tří rána a kafe si udělat až mi skončí směna. Jaký to má účinek? Probudí vás to?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.